Certificering

NoordPlus is dé partner voor al uw personeelsbehoeften. We beschikken over alle benodigde certificatie voor een betrouwbare dienstverlening.

Neem contact op

Heeft u flexibel personeel nodig of wilt u graag meer informatie? Laat het ons weten en wij nemen z.s.m. contact met u op. Een persoonlijke kennismaking stellen wij ook op prijs!

Bij Noordplus Uitzendbureau bent u verzekerd van een optimale dienstverlening. Mede door correcte certificering bent u bij ons aan het juiste adres voor alle soorten arbeidsvraagstukken en personeelsbehoefte in de agrarische sector, de foodsector en industrie. Naast correcte certificering bieden we met ons uitzendbureau diverse andere voordelen met onze diensten. Bekijk daarvoor het overzicht met kenmerken.

Voordat u met ons aan de slag gaat, wilt u natuurlijk zwart op wit weten over welke certificering ons bedrijf beschikt. Daarvoor hebben wij hieronder duidelijk de daadwerkelijke certificaten vermeld. Neem contact op met een van onze medewerkers bij vragen over onze certificering of andere vragen m.b.t. vereiste in de arbeidsmarkt.

NEN 4400-1 certificatie

Met de 4400-1 certificatie bent u als werkgever beschermd tegen fraude en illegaliteit bij het inhuren van personeel.

certificaat stichting normering arbeid Noordplus Uitzendbureau
Download certificaat in PDF formaat

NBBU CAO

Wij volgen strikt de CAO van de inlenende partij. Dat betekent dat we alle rechten en plichten volgens die CAO respecteren en uitvoeren.

gezamelijke cao uitzendkrachten / flexwerkers
Download certificaat in PDF formaat

SNF gecertificeerd

Met het certificaat Stichting Normering Flexwonen garanderen wij adequate huisvesting van arbeidsmigranten.

Download certificaat in PDF formaat

Overtuigd van onze dienstverlening?