Vraag meer informatie aan

Werkgevers

NoordPlus biedt tal van diensten voor werkgevers. Ons motto is “Wij bieden de PLUS FACTOR!”. Dat betekent dat we graag bedrijven met arbeidsvraagstukken verder helpen. Of u nou flexkrachten nodig heeft, vaste medewerkers of begeleiding en ontzorging in de administratieve rompslomp, wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Heeft u flexibel personeel nodig of wilt u graag meer informatie? Laat het ons weten en wij nemen z.s.m. contact met u op. Een persoonlijke kennismaking stellen wij ook op prijs!

Wij zijn het uitzendbureau voor landbouw, tuinbouw, logistiek, industrie, food en productie

We zijn 24/7 bereikbaar om gemotiveerde Roemeense en Bulgaarse werknemers maar ook Poolse en Oekraïense werknemers uit te zenden binnen uw sector. Wij bieden een volledige en snelle service. Onze uitzendorganisatie is actief in de tuin- en landbouw, fruitteelt, food, productie, logistiek en industrie sector. Onze focus ligt op de regio Noord-Holland maar we leveren landelijk personeel voor alle voorkomende werkzaamheden.

Tevreden werkgevers als klant
0
Uitzendmedewerkers in dienst
0 +

Wat zijn de kosten voor mij als werkgever?

De kosten van onze dienstverlening is altijd scherp geprijsd. Wij onderscheiden ons met sterk concurrerend vermogen door oog voor kwaliteit en het ontzorgen van werkgevers.

Nodig ons uit voor een gesprek en wij zullen u overtuigen dat wij een geschikte partner zijn om mee samen te werken.

Uitzenden

Van fruitplukkers tot inpakkers in de productie. Noordplus regelt uw personeelsbehoefte. Ook op het laatste moment

Projectmanagement

Begeleiding van A tot Z, de specialisten van Noordplus helpen u verder met de uitvoering en supervisie van uw project.

Payrolling

Met payrolling van Noordplus neemt ons team de rol van werkgever van u over. Wij zijn op de hoogte van de regels en richtlijnen op salaris- en juridisch gebied.

Werving en selectie

Van werving tot sollicitatie en plaatsing. Noordplus is gespecialiseerd in het werven en plaatsen van al uw personeelsbehoefte. Ontzorg uw personeelsbeleid.

Wij helpen werkgevers van A tot Z

Ontdek waarom wij uw ideale partner zijn

Arbeidsintensieve bedrijven zijn constant op zoek naar uitzendkrachten, dat is een enorme inspanning die veel tijd en geld kost. Ervaart u dat ook zo? Dan is het tijd om een uitzendbureau in te schakelen dat gespecialiseerd is in werving en selectie.

Met het team van Noordplus Uitzendbureau bent u in goede handen. Ons team neemt de (complete) werving en selectie van onze opdrachtgevers uit handen. Denk daarbij aan het opstellen van een zo goed mogelijk functieprofiel, het zoeken en vinden van medewerkers die bij uw organisatie passen, het voeren van sollicitatiegesprekken, het opstellen van de arbeidsvoorwaarden en het afronden van de arbeidsovereenkomst.

Nog eens op een rijtje waarom wij de perfecte recruitment organisatie voor uw bedrijf zijn:

 • Besparing van kosten op tal van personeelszaken
 • Expertise in de agrarische sector, foodsector en de techniek sector
 • Volledige begeleiding bij het vullen van iedere vacature
 • Gespecialiseerd in het uitzenden van productiepersoneel zoals lopende band medewerkers, inpakkers en technisch personeel
 • Gespecialiseerd in het uitzenden van ervaren agrarisch personeel zoals sla snijders, inpakkers, koolblazers, planters en koolsnijders
 • Expertise en advies voor al uw personeelsbeleid vragen
 • Gecertificeerd en administratief 100% in orde

Personeelsbeleid is de laatste jaren een omstreden term geworden. Het is namelijk een risicovolle onderneming om uw personeelszaken binnenshuis te regelen. Waarschijnlijk bent u hier beland omdat u momenteel twijfelt om zelf nieuwe medewerkers in dienst te nemen, terwijl u tegelijkertijd een flink tekort aan werknemers heeft. Bent u in deze situatie beland? Dan is het tijd om u te laten ontzorgen met de payroll service van Noordplus Uitzendbureau. Wij zorgen altijd tijdig voor ervaren personeel, en nemen daarbij meteen de rol van werkgever van u over.

Nog eens op een rijtje waarom u uw administratie en verloning van werknemers aan ons over kunt laten:

 • Selecteren en in dienst nemen van medewerkers
 • Geen omkijken naar uw personeels- en salarisadministratie
 • Heldere urenregistratie en facturatie
 • De ideale oplossing voor nieuwe medewerkers, seizoensarbeiders en tijdelijke krachten
 • Medewerkers zijn volledig en juist verzekerd
 • Wekelijks tijdige betaling van salaris

Met Noordplus Uitzendbureau geniet u van maximale inzetbaarheid van personeel. Als allround uitzendbureau regelen wij niet alleen de arbeidscontracten, maar, wanneer nodig, ook het dagelijkse vervoer van en naar de werklocatie.

Noordplus Uitzendbureau onderhoud nauwe contacten met makelaars die altijd weer voor ons klaar staan om tijdig huisvesting te realiseren. Omdat wij met Poolse en Roemeense arbeiders werken, is huisvesting ieder jaar en ieder seizoen weer een must. Onze opdrachtgevers en werknemers zijn ieder jaar weer dik tevreden over de huisvesting die wij verzorgen.