Vraag meer informatie aan

Uitzenden

Bij NoordPlus helpen we bedrijven uit diverse sectoren met het beschikbaar stellen van tijdelijke flexkrachten en permanent personeel. We zijn in staat om op korte termijn personeel te regelen in ieder soort branche.

Vraag meer informatie aan

Uitzenden van personeel

Met uitzenden van Noordplus beschikt u altijd tijdig over arbeidskrachten voor de landbouw, glas- en tuinbouw, techniek, productie, logistiek en food sector

Als agrarisch, productie, logistiek, food of industrieel bedrijf heeft u ieder jaar opnieuw te maken met andere capaciteitseisen dan voorgaande jaren. Een uitzendbureau inschakelen voor het uitzenden van personeel biedt dan optimale flexibiliteit. Met uitzenden worden alleen de gewerkte uren gefactureerd onder behoud van uitzendbeding wat betekent dat de arbeidsovereenkomst door zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht per direct kan worden beëindigd, zonder dat er sprake is van een opzegtermijn of loondoorbetaling.

Ieder jaar zend Noordplus duizenden werknemers uit naar agrarische, logistieke en productie bedrijven. De werknemers die wij uitzenden zijn afkomstig uit Oost-Europese landen als Polen, Bulgarije en Hongarije, maar ook gewoon uit Nederland.

Het voordeel van uitzenden via Noordplus is dat wij gespecialiseerd zijn in de huisvesting van Oost-Europese uitzendkrachten.

Uitzenden van personeel kan via ons ingezet worden voor tijdelijke projecten, per seizoen, in geval van ziekte van vaste medewerkers, maar ook voorafgaand aan een dienstverband bij de opdrachtgever zelf.

Wat is uitzenden?

Wat is uitzenden eigenlijk en hoe werkt het? Met uitzenden krijgen wij als uitzendbureau een aanvraag om personeel te werven en gaan wij als uitzendbureau zelf aan de slag met de werving en selectie van personeel. Via onze wervingskanalen en kandidaten-database gaan we op zoek naar gekwalificeerd personeel, zodat we de juiste match kunnen maken tussen de openstaande vacature en beschikbare uitzendkracht. Zodra een match is gemaakt, wordt de kandidaat voorgesteld aan de opdrachtgever en zodra de kandidaat is aangenomen, kan deze aan de slag om arbeid te verrichten bij het betreffende bedrijf.

Uitzendbeding

Wanneer er een uitzendovereenkomst wordt aangegaan kan een uitzendbeding worden opgenomen. In een uitzendbeding wordt bepaald onder welke omstandigheden de uitzendovereenkomst van rechtswege eindigt. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld met uw agrarisch bedrijf in onverwachte omstandigheden terechtkomt zoals droogte of een andere tegenslag. Maar het uitzendbeding is nog het meeste van toepassing wanneer de uitzendovereenkomst eindigt, omdat de opdracht voltooid is. Ook wordt in een uitzendbeding opgenomden dat de arbeidsovereenkomst eindigt in geval van ziekte.

Belangrijk om te weten bij een uitzendbeding is dat de uitzendkracht vrij is om op ieder moment te stoppen met werken wanneer het hem of haar zint.

Wanneer is uitzenden de oplossing voor uw bedrijf?

Een uitzendconstructie is een goede oplossing wanneer uw bedrijf werk verricht in bepaalde seizoenen en op niet te plannen momenten. U kiest voor een uitzendconstructie wanneer u zelf geen tijd heeft om nieuwe medewerkers te werven. Ook is het handig dat u niet vast zit aan de tijdelijke werknemers.

Voordelen van uitzenden

Samen met ons team zenden we jaarlijks duizenden flexkrachten uit naar bedrijven in diverse sectoren. We besparen ieder jaar weer naar tevredenheid tijd en geld voor grote bedrijven in heel Nederland. Van agrarisch tot productie, en van voedselverwerking tot logistieke bedrijven.

Een uitzendconstructie is een goede oplossing wanneer uw bedrijf werk verricht in bepaalde seizoenen en op niet te plannen momenten

Heeft u interesse in de mogelijkheden van uitzenden door een extern uitzendbureau en wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen? Laat het ons weten of schrijf uw bedrijf direct in!

Interesse in uitzenden voor uw sector?

Schrijf uw bedrijf in en wij nemen z.s.m. contact met u op!
Inschrijven

Bekijk ook onze andere diensten

Meer weten over onze dienstverlening in payrolling van werknemers?

Payroll service

Meer weten over onze dienstverlening in personeelsbeheer?

Personeelsbeheer service

Meer weten over onze dienstverlening in projectmanagement?

Projectmanagement service

Meer weten over onze dienstverlening in werving en selectie?

Werving en selectie service