Over ons

Home > Over ons

Vanuit ons hoofdkantoor in het mooie Alkmaar runt ons hechte team NOORDPLUS UITZENDBUREAU B.V. Het team bestaat uit de administratieafdeling, de accountmanager, planning en organisatie en onze chauffeurs die tevens coördinatoren zijn. Hier worden de arbeidscontracten, personeelsadministratie, huisvesting en vervoer geregeld. Onze salarisadministratie word gedaan door onze accountant.

Wij staan dicht bij onze werkgevers en door onze 24 uurs bereikbaarheid zijn wij direct bereiken met vragen en/of een opdracht.

We hebben een slagvaardige aanpak, oplossingsgerichte mentaliteit en perfecte dienstverlening. Op elke vraag hebben we een antwoord. En door onze korte lijnen worden vragen en opdrachten snel opgelost en geregeld.

Wij leveren personeel

Arbeidoplossingen

Voor vollegrondsgroenten

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van medewerkers voor vollegrondsgroenten zoals koolblazers, planters, koolsnijders en inpakkers.

Lees verder
Arbeidsoplossingen

Voor de foodsector

Wij bieden ervaren productie- medewerkers (lopende band medewerkers, inpakmedewerkers en divers technisch personeel)

Lees verder
Arbeidsoplossingen

Voor voedselverwerking

Wij werken in de groenteverwerking en leveren hiervoor ervaren inpakkers en productie- medewerkers. Denk daarbij aan Kool-, Tomaten- en Slabedrijven.

Lees verder

Wij zijn een betrouwbare partner

NEN 4400-1 certificatie

Met de 4400-1 certificatie bent u als werkgever beschermd tegen fraude en illegaliteit bij het inhuren van personeel.

ABU-CAO

Wij volgen strikt de CAO van de inlenende partij. Dat betekent dat we alle rechten en plichten volgens die CAO respecteren en uitvoeren.

24/7 uur service coördinator

Wij staan dicht bij onze werkgevers. Door onze 24 uur bereikbaarheid zijn wij direct te bereiken met vragen en/of een opdracht.

G-rekening

De G-rekening helpt te voorkomen dat u als werkgever aansprakelijk wordt gesteld wanneer een uitzendbureau geen loonheffing of btw betaalt.

Ervaren personeel

Wij leveren landelijk uitzendpersoneel in de tuinbouw, landbouw, fruitteelt, foodsector en industrie. Full service en in rap tempo.

Wij hanteren een personeelsscan

Wij werken veel met Roemeense en Poolse medewerkers. Voordat zij bij u aan de slag gaan, voeren we een achtergrond scan uit.

Overtuigd van onze dienstverlening?