Vraag meer informatie aan

Industrie

Wij zorgen voor flexkrachten in de industriële sector. Van steigerbouwers, lassers, houtbewerkers tot ijzerwerkers, NoordPlus staat voor u klaar voor het werven, selecteren en inzetten van flexibele werknemers in de industrie.

Vraag meer informatie aan

Medewerkers voor de industrie sector

Van steigerbouwers, lassers, houtbewerkers tot ijzerwerkers en andere industriële arbeid

Zoekt u flexibele medewerkers voor uw industrieel bedrijf? NoordPlus Uitzendbureau biedt de oplossing. Wij specialiseren ons in het verstrekken van hooggekwalificeerde Oost-Europese flexkrachten aan bedrijven in de industriële sector. Of u nu op zoek bent naar ervaren steigerbouwers, lassers, houtbewerkers of ijzerwerkers, wij hebben de juiste medewerkers om uw projecten te laten floreren.

Onze toewijding aan de industrie sector

NoordPlus Uitzendbureau heeft jarenlange ervaring in het voorzien van industriebedrijven van flexibel personeel uit Oost-Europa zoals Roemenië. Onze diepgaande expertise stelt ons in staat om te begrijpen welke vaardigheden en ervaring vereist zijn voor een succesvolle samenwerking. met ons grote personeelsbestand en allround service zijn wij toegewijd aan een volledige bezetting van de personeelsbehoefte van industriële bedrijven.

Aandacht voor kwaliteit en veiligheid

Wij begrijpen dat de industrie sector strenge normen voor kwaliteit en veiligheid hanteert. Daarom zorgen we ervoor dat onze medewerkers goed getraind en gecertificeerd zijn, zodat ze aan de hoogste eisen kunnen voldoen.

Flexibiliteit en snelheid

De industrie is dynamisch en veranderlijk, en dat begrijpen wij. Daarom bieden wij flexibele oplossingen en leveren we medewerkers wanneer u ze nodig heeft, zodat u snel kunt reageren op veranderende omstandigheden.

Kostenoptimalisatie

Samenwerken met NoordPlus Uitzendbureau kan uw kosten optimaliseren. U hoeft geen langdurige arbeidscontracten aan te gaan; u betaalt alleen voor de uren waarin u onze medewerkers inhuurt. Dit bespaart kosten en maximaliseert uw efficiëntie.

De juiste mensen voor uw project

Noordplus uitzendbureau zorgt dagelijks voor tijdige plaatsing van uitzendkrachten voor bouwbedrijven, techniek bedrijven en bedrijven in de industrie. Onze flexkrachten worden zorgvuldig gescreend en geselecteerd en beschikken natuurlijk over alle papieren die wettelijk vereist zijn en nodig voor uw project. Met ons team van professionals kunt u er altijd op rekenen dat het inhuren van medewerkers volgens de toepasselijke wet- en regelgeving verloopt.

In ons uitgebreide en brede bestand vinden wij voor elke organisatie de juiste flexibele medewerkers. Dankzij onze kennis op het gebied van werving, selectie en alle relevante wet- en regelgeving, brengen wij de juiste vaklieden met het juiste project en bedrijf samen. Wij hebben altijd ad-hoc een uitgebreid scala aan Oost-Europese medewerkers beschikbaar.

Neem contact op

NoordPlus Uitzendbureau staat klaar om u te ondersteunen bij het vinden van de ideale medewerkers voor uw industriële projecten. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw specifieke behoeften kunnen vervullen en bijdragen aan het succes van uw industriële ondernemingen. Wij zijn uw partner in groei en efficiëntie.

Video afspelen

Veelgestelde vragen

Waarom rekrutering?

Een recruitmentbureau in Oost-Europa bespaart niet alleen tijd, maar biedt ook andere voordelen. Ondanks een tekort aan vakmensen kunnen de juiste medewerkers op het juiste moment beschikbaar worden gesteld. Het wervingsbureau uit Polen of Roemenië neemt de bureaucratische rompslomp over en kan de communicatie overnemen, vooral met werknemers uit het buitenland, en ervoor zorgen dat de werving uit het buitenland soepel verloopt.

Wat is het verschil tussen Oost-Europese recruitment en uitzendwerk?

Terwijl uitzendkrachten permanent in dienst zijn bij een uitzendbureau en alleen worden verhuurd aan een bedrijf in Duitsland of Oostenrijk, gaat het bij rekrutering om het vinden van de juiste kandidaat voor een bedrijf en deze rechtstreeks in het bedrijf aan te nemen. Het nadeel van uitzendwerk is dat een ingehuurde medewerker slechts voor 9 maanden kan worden verhuurd en ongeveer 1,5x-2x duurder is dan een medewerker die via een personeelsbureau is geworven en de werknemer rechtstreeks in het bedrijf is aangenomen.

Werving in Oost-Europa wie betaalt?

De opdrachtgever, dat wil zeggen het bedrijf dat het wervingsbureau inschakelt, draagt ​​de kosten van de plaatsing. Bij NoordPlus betaalt u geen hoge commissies, maar slechts een eenmalige plaatsingsvergoeding, maar alleen als de werving succesvol is.

Wat is een wervingsbureau?

Een personeelsbureau neemt het wervingsproces voor een bedrijf over en gaat op zoek naar geschikte medewerkers. Het bedrijf hoeft dan alleen nog maar te beslissen tussen de voorgestelde aanvragers. Het bedrijf in Duitsland of Oostenrijk heeft het personeel uit Oost-Europa rechtstreeks in dienst. Het wervingsbureau uit Oost-Europa ontvangt een eenmalige wervingsvergoeding.

Hoeveel personeel kan ik bij jullie aanvragen?

U kunt een onbeperkt aantal medewerkers aanvragen.

Wat moet ik doen als mensen niet komen opdagen?

Laat het ons dan direct weten, dan gaan wij er mee aan de slag en zoeken uit wat de reden is.

Spreken de medewerkers Nederlands?

Als deze vereiste voor u belangrijk is, zorgen wij er bij de werving voor dat de flexkrachten een goed niveau Nederlands spreken.

Moet ik een appartement ter beschikking stellen?

Nee, wij zorgen voor accommodatie. Dit kan in de vorm zijn van een gastenkamer, vakantie appartement, hotel of huurwoning.

Moet ik vervoer regelen?

Nee, wij zorgen voor vervoer van en naar de werkplek.

In welke landen werven jullie?

Wij werven in alle Oost-Europese landen van de EU met een focus op Polen en Roemenië.