Personeelsbeheer

NoordPlus helpt ieder bedrijf met tijdelijke personeelsbezetting. Door ons specialistische wervingsproces zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven in de agrarische, landbouw, glas- en tuinbouw, techniek, logistiek, retail en food sector.

Vraag meer informatie aan

Kies voor personeelsplanning zonder onder- of overbezetting

Uw personeelsplanning gestructureerd verwerkt en georganiseerd

Met personeelsbeheer van Noordplus kiest u voor een correcte personeelsplanning op basis van de juiste informatie en zonder onder- of overbezetting in tijden dat uw werknemers hard nodig heeft. Via ons uitzendbureau wordt alle vereiste informatie over uw personeelsplanning gestructureerd verwerkt en georganiseerd zodat u het hele jaar door uw bedrijfsdoelstellingen kunt behalen.

Met personeelsbeheer en personeelsplanning van Noordplus bent u bovendien verzekerd van een optimale bezettingsgraad en bespaard u tijd en geld door uw bedrijf in te richten op productiviteit en flexibiliteit. Daarnaast bent u verzekerd van gekwalificeerd personeel, juridisch gedekt kunt u uw aandacht richten op uw kernactiviteiten in de agri, landbouw, glas- en tuinbouw, food, productie, logistiek of techniek sector.

Hoe werkt personeelsbeheer?

Uw agrarisch landbouw, glastuinbouw of verwerkingsbedrijf heeft iedere jaar opnieuw flexibel personeel nodig, dat vergt veel tijd en aandacht. Denk daarbij aan de verplichte wetten en regels voor de personeelsadministratie. Met personeelsbeheer van Noordplus zorgen wij voor juridische zekerheid bij onverwachte verrassingen in uw personeelszaken.

Personeelsbeheer bestaat uit personeelsvoorziening en personeelsbegeleiding. Denk daarbij aan de activiteiten m.b.t. het zorgen voor een goede personeelsbezetting binnen uw organisatie en zorgen dat personeel optimaal kan functioneren. De werkzaamheden bestaan uit personeelsplanning, werving en selectie, sollicitatie gesprekken, evaluatie gesprekken en bijvoorbeeld het verlengen of beëindigen van dienstverbanden.

Personeelsbeheer voor de agrarische sector

Actief in de landbouw, glastuinbouw, productie, techniek, logistiek en food sector

Als agrarisch bedrijf bent u afhankelijk van tijdig gekwalificeerd personeel en moet u snel kunnen schakelen. Naast payroll voor personeel in de voedselteelt, oogst, voedselverwerking en voedsel productie, kunt u bij Noordplus uitzendbureau ook terecht voor personeelsbeheer.

Personeelsbeheer moet ervoor zorgen dat de personeelsbezetting binnen een organisatie constant goed geregeld is. Zeker met de huidige onzekere tijd, is een goed geregeld personeelsbeheer een must voor landbouw en glastuinbouw bedrijven. Het huidige klimaat veranderd in rap tempo en de agrarische sector voelt de gevolgen van die veranderingen, tijdig en goed georganiseerd personeelsbeheer kan in onzekere tijden uitkomst bieden. Met personeelsbeheer van agrarisch uitzendbureau Noordplus kunt u rekenen op genoeg personeel en bovenal gekwalificeerd personeel voor uw tuinbouw, glasbouw en landbouw activiteiten alsmede de productie en techniek kant van uw agrarisch bedrijf. Wij helpen u met een heldere toekomst in uw agri, food of techniek bedrijfsactiviteiten.

Productiemedewerkers bij agrarisch bedrijf
Kool plukker en verwerker landbouw bedrijf

Interesse in personeelsbeheer voor uw sector?

Schrijf uw bedrijf in en wij nemen z.s.m. contact met u op!
Inschrijven

Bekijk ook onze andere diensten

Meer weten over onze dienstverlening in payroll?

Payroll service

Meer weten over onze dienstverlening in projectmanagement?

Projectmanagement service

Meer weten over onze dienstverlening in uitzenden van personeel?

Uitzend service

Meer weten over onze dienstverlening in werving en selectie?

Werving en selectie service