Payroll

NoordPlus biedt payroll diensten voor bedrijven actief in de agrarische, landbouw, glas- en tuinbouw, techniek, logistiek, retail en food sector.

Vraag meer informatie aan

Wij ondersteunen u met uw loonadministratie!

Extern uw salarisadministratie laten verzorgen?

Als u werknemers in dienst heeft, krijgt u te maken met loonadministratie, sociale zekerheid, loonheffingen en tal van andere loongegevens. De medewerkers van onze salariskantoren zijn experts op het gebied van loonadministratie voor zowel land- en tuinbouwbedrijven als bedrijven in de techniek, industrie, food (voedselverwerkende) en logistieke sector en ondersteunen u graag. Het extern laten verzorgen van de salarisadministratie bespaart u tijd en biedt vele voordelen. De hoge eisen aan een correct opgemaakte loonstaat zijn aanzienlijk toegenomen. Ons team van medewerkers in ons salariskantoor in Alkmaar staat klaar om u te ondersteunen bij alle vragen op het gebied van de loonadministratie en staat dankzij jarenlange ervaring garant voor competent advies.

Payroll gespecialiseerd voor uw sector

Vlekkeloze loonadministratie van landbouw, verwerking, productie tot logistiek

Hoe werkt payroll?

Vlekkeloze loonadministratie van landbouw, verwerking, productie tot logistiek

Payroll via Noordplus Uitzendbureau is simpel maar compleet, we bieden immers een full service dienstverlening voor personeelsvraagstukken in de agrarische sector. U kunt kiezen om zelf kandidaten te benaderen, werven en selecteren om deze vervolgens bij ons op de loonlijst te zetten, of u laat de werving, selectie en plaatsing aan ons over. Wij verzorgen daarbij ook de huisvesting.

Kiest u voor werving & selectie met payroll door ons uitzendbureau, dan bent u volledig ontzorgd. Wij zijn verantwoordelijk voor het juridisch werkgeverschap en de werkgeversrisico’s. U ontvangt facturen met het afgesproken tarief en betaald alleen over de gewerkte uren. Het loon van de medewerkers wordt door ons uitbetaald.

Wat mag u verwachten?

Allereerst tijdig seizoenswerkers of vakantiekrachten in drukke periodes. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in de werving, selectie en plaatsing van Oost-Europese medewerkers, ons personeelsbestand is enorm groot en breidt zich het gehele jaar verder uit. Met onze agrarische, food en techniek payroll service kunt u altijd snel schakelen en staan we klaar om direct met onze medewerkers bij u de glasbouw, tuinbouw, landbouw, bloemenverwerking, voedselverwerking, productielijn, magazijn of warehouse aan de slag te gaan.

''verzekerd van snel tijdelijk personeel zonder belangrijk tijdsverlies''

U bent dus verzekerd van snel tijdelijk personeel zonder belangrijk tijdsverlies, geen bijkomende administratieve lasten, geen hoge premies, geen juridisch werkgeverschap, geen loonadministratie en arbeidsrechtelijke werkgeversrisico’s. volledig uit handen. Hierdoor houdt u met payroll in de landbouw meer tijd en geld over!

Payroll voor de agrarische sector

Actief in de landbouw, glastuinbouw, techniek en food sector

Als werkgever in de agrarische sector zet u voor teelt- of oogstwerkzaamheden, voedselverwerking en productie van voedsel maar ook bijvoorbeeld bloemen vaak tijdelijk personeel in. Omdat de agrarische sector een seizoensgebonden industrie is, bent u sterk afhankelijk van seizoensmedewerkers of vakantiekrachten.

Met de payroll service van Noordplus Uitzendbureau kunt u zorgeloos ieder seizoen opnieuw rekenen op gekwalificeerd personeel. U kunt zich focussen op uw bedrijf en wij nemen de administratieve werklast over. Denk daarbij aan de personeelsadministratie, afdracht van sociale verzekeringspremies en belastingen en arbeidsrechtelijke werkgeversrisico’s. Met payroll voor de landbouw, glastuinbouw, techniek en food sector blijft u de baas over uw (tijdelijk) personeel, maar zijn wij als payrollbedrijf verantwoordelijk voor de administratieve rompslomp en arbeidsrechtelijke werkgeversrisico’s.

payroll voor de landbouw, glastuinbouw, techniek en food sector

Interesse in payroll voor uw sector?

Schrijf uw bedrijf in en wij nemen z.s.m. contact met u op!
Inschrijven

Bekijk ook onze andere diensten

Meer weten over onze dienstverlening in personeelsbeheer?

Personeelsbeheer service

Meer weten over onze dienstverlening in projectmanagement?

Projectmanagement service

Meer weten over onze dienstverlening in uitzenden van personeel?

Uitzend service

Meer weten over onze dienstverlening in werving en selectie?

Werving en selectie service