Vraag meer informatie aan

Uitzendbureau Alkmaar

Als de grootste werkgever van Oost-Europese flexkrachten in Nederland, bent u het hele jaar door verzekerd van een optimale personeelsbezetting voor uw organisatie. Ieder personeelsvraagstuk is een uitdaging die wij maar al te graag aan gaan!

Ga met ons in gesprek

10.000+ medewerkers direct beschikbaar

Meer dan 25+ jobexperts in heel Nederland

De grootste Oost-Europese flexkrachten

24/7 klaar voor ieder personeelsvraagstuk

Uw wervingsbureau in Alkmaar

Wilt u het hele jaar door optimale bezetting van uw bedrijfsprocessen? Als ervaren recruiters van Oost-Europese arbeidskrachten ondersteunen wij u graag bij de uitvoering van uw bedrijfsplannen in Alkmaar. Verbreed uw personeelsmogelijkheden door uw tijdelijke opdrachten op projectbasis of tijdelijk werk aan ons uit te besteden. Wilt u liever voor de langere termijn personeel inzetten, dan bieden wij uw ook vaste medewerkers aan.

Gunstige prijsstelling

Antwoord op al uw vragen

Uitgebreid netwerk

Ervaring en expertise

Onze dienstverlening in Alkmaar is beschikbaar voor internationale bedrijven, maar ook voor innovatieve regionale bedrijven. Samen vinden wij, als uw rekruteringsbureau in Alkmaar, de mensen die bij uw bedrijf passen en helpen we u vooruit.

NoordPlus is een gespecialiseerde personeelsdienstverlener in Alkmaar en richt zich op de plaatsing van flexkrachten en personeel in de productie en logistiek sector, maar ook in de agrarische, land en tuinbouw, voedsel en industrie sector.

Professionele personeelsdiensten voor uw bedrijf in Alkmaar en omgeving

Is uw bedrijf een groot productiebedrijf, actief in de logistieke sector in Alkmaar of voedselverwerker of -leverancier? Een seizoensgebonden agrarisch bedrijf? Een middelgrote fabrikant of leider in industrie? NoordPlus Alkmaar komt tegemoet aan uw specifieke eisen en biedt uw bedrijf flexibele personeelsdiensten, of u nu vakantiekrachten, seizoenarbeiders of vacaturevervanging op korte termijn nodig heeft of op zoek bent naar oplossingen voor de langere termijn.

Onze arbeidsdiensten voor u variëren van klassieke uitzendarbeid of tijdelijk werk tot oplossingen op locatie en oplossingen voor grootschalige personeelstekorten. Ook op het gebied van recruitment ondersteunen wij u graag. Ons uitzendbureau in Alkmaar is het hele jaar door actief in werving en migratie van arbeidsmigranten uit Bulgarije, Oekraïne, Polen en Roemenië.

Bezoekadres

Berenkoog 29A
1822 BH Alkmaar

Aanvraagformulier