Agro

Ieder seizoen weer zorgt NoordPlus voor voldoende bezetting binnen landbouw bedrijven in de agrarische sector met het werven en plaatsen van flexkrachten en vaste arbeiders uit Oost-Europa.

Vraag meer informatie aan

Personeel voor uw agrarisch bedrijf

Flexkrachten voor agrarische bedrijven.Van koolblazers, planters, koolsnijders tot inpakkers.

Wij bieden seizoenarbeiders en vast landbouwpersoneel voor de landbouw, bosbouw en veehouderij, voornamelijk uit Roemenië, Oekraïne, Polen en Bulgarije. Hardwerkende helpers voor het zaaien en arbeiders voor het oogsten van fruit, groenten, sla, bessen en graan, evenals helpers voor dieren fokkerij, of stalhulp op de manege. Ook zorgen wij voor de huisvesting, vervoer en de volledige administratieve verantwoordelijkheden.

Bent u op zoek naar ideale kandidaten voor uw agrarische projecten? Met optimaal op elkaar afgestemd vak- en ongeschoold personeel uit Oost-Europese landen ondersteunen wij uw bedrijf seizoensgebonden, het hele jaar door en voor een vast dienstverband.

Landbouwhelpers en flexkrachten uit Oost-Europa

Bent u op zoek naar groen talent? In veel bedrijven is er een gebrek aan geïnteresseerde mensen en jonge goedkope flexkrachten om veeleisende, gevarieerde functies te vervullen. In de gewasproductie in de veehouderij en medewerkers voor het bedienen van de nieuwste technologie. Heeft u er ooit aan gedacht om beroepsvelden te vullen met kandidaten uit Oost-Europa uit Roemenië, Oekraïne, Polen of Bulgarije? Voor de taken van het beheren en onderhouden van bossen, het cultiveren en oogsten van planten, het uitmesten van paardenstallen, in de veehouderij op de mestboerderij of voor het werken in de wijngaard?

Voor seizoensarbeiders is het oogstseizoen een lucratieve manier om geld te verdienen als aanvulling op het huishoudbudget. Er zijn niet veel lokale bewoners die geïnteresseerd zijn in het werken op de velden voor het zaaien of oogsten. Daarom vertrouwen boeren meer op oogsthulpen die uit Roemenië, Bulgarije, Polen of andere Oost-Europese landen komen.

De buitenlandse arbeiders nemen graag agrarische banen aan in de hopteelt, aspergeboeren, aardbeienkwekerijen, melkveehouderijen, paarden- of varkenshouderijen, in de bosbouw en de veehouderij, die in de agrarische sector worden aangeboden.

Uitzendbureau voor seizoenarbeiders voor de fruit-, groente-, dieren-, bosbouw- en visserijsector

Een boer is praktijkgericht, een landbouwer produceert hernieuwbare grondstoffen van plantaardige en dierlijke oorsprong. De landbouw heeft in goede en slechte tijden behoefte aan ondersteunend personeel en gekwalificeerde specialisten. De omgang met de natuur, planten en dieren kenmerkt het duurzame gebruik van hulpbronnen door de boer.

Wij stellen onszelf geen grenzen in het wervingsproces en gaan indien nodig graag gericht op zoek naar kandidaten uit andere beroepsgroepen om openstaande vacatures op gekwalificeerde wijze in te vullen. Buitenlandse werknemers dichten de gaten op de binnenlandse arbeidsmarkt. Door het werven van seizoenspersoneel uit Oost-Europa worden posities ingevuld die anders vacant zouden blijven.

Agrarisch personeel voor plattelandsondernemers

Wij werken nauw samen met boeren. Zij zorgen voor goed voedsel, intacte landbouw en streekproducten. Wij ondersteunen boerderijen met goed personeel, zodat zij optimaal kunnen opereren. Vooral agrarische bedrijven hebben te lijden onder een mislukt personeelsbeleid en zij zien als eersten hun inkomsten teruglopen, de afgelopen jaren zijn vooral jaren van boerensterfte geweest. We ondersteunen de lokale landbouw voor een diverse agrarische en ecologische landbouw, dit levert immers voedsel voor ons consumenten, zoals vlees, worst, melk en kaas. Het merendeel van ons personeelsbestand werkt in de agro sector.

Landbouw

Tijdens het seizoen leveren wij oogsthulpen aan agrarische bedrijven die jaarlijks hun ondersteuning bieden tijdens het zaaien en tijdens het oogsten in het oogstseizoen.

Veehouderij, veefokkerij, voeding

Afhankelijk van het eisenprofiel zoeken wij geschikte medewerkers uit de melkveehouderij of schapenfokkerij voor uiteenlopende werkzaamheden die dagelijks voorkomen.

Personeel uit Oost-Europa

U heeft komend seizoen arbeiders nodig of een openstaande vacature voor de oogst of productie? Wellicht hebben wij precies de kandidaten die u zoekt. In Nederland is het lastig om geschikte kandidaten aan te trekken, omdat er simpelweg nauwelijks gemotiveerde mensen zijn die geïnteresseerd zijn in handenarbeid op een boerderij of landbouwbedrijf.

Roemenië

NoordPlus is in Roemenië persoonlijk ter plaatse voor het werven van personeel in alle sectoren op landbouwgebied. Of het nu gaat om ongeschoolde arbeidskrachten zoals oogstarbeiders, jaarlijks terugkerende arbeiders of geschoolde arbeidskrachten voor een vast dienstverband die op zoek zijn naar een baan, wij helpen u in uw zoektocht met personeel uit Roemenië.

Bulgarije

We zijn actief in Bulgarije voor allerlei soorten agrarisch personeel. Voor de plaatsing van seizoensarbeiders tijdens de oogsttijd, voor het binden van planten in de hopteelt, het oogsten van aardbeien, het snijden van asperges, het oogsten van groenten en fruit, het oogsten van druiven in wijnhuizen, paardentrimmers of bedieners van melkmachines, we regelen het allemaal!

Neem contact op

NoordPlus Uitzendbureau staat klaar om u te ondersteunen bij het vinden van de ideale medewerkers voor uw agro bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw specifieke behoeften kunnen invullen en bijdragen aan het succes van uw agrarisch bedrijf. Wij zijn uw partner in groei en efficiëntie.