Logistiek

Wij nemen de zoektocht naar magazijnmedewerkers, koerierschauffeurs, heftruckchauffeurs, vrachtwagenchauffeurs en nog veel meer uit Oost-Europa van u over.

Vraag meer informatie aan

Medewerkers voor de logistieke sector

Van magazijnmedewerkers, koerierschauffeurs, vrachtwagenchauffeurs tot heftruckchauffeurs

NoordPlus uitzendbureau biedt alle benodigde medewerkers voor de logistieke sector. Ons wervingsbureau richt zich op het vinden van betrouwbare medewerkers die goederen veilig van A naar B kunnen brengen of hardwerkend aan de slag gaan in jouw fabriek, magazijn of distributiecenter, en die bovendien al ervaring hebben. Ook voor de organisatie van grote magazijnen vinden wij het juiste personeel. Of het nu gaat om heftruckchauffeur of orderpicker, wij vinden het personeel dat u nodig heeft. Hier vindt u meer informatie over ons wervingsbureau voor logistiek personeel.

Wij passen ons aan uw behoeften aan

Voor een goed verloop van de logistiek zijn heftruckchauffeurs, competente magazijnmedewerkers en productieassistenten essentieel voor een bedrijf. Dergelijke assistenten zijn in Nederland echter bijzonder moeilijk te vinden, vooral omdat bedrijven vaak alleen tijdens individuele seizoenen afhankelijk zijn van ondersteuning. De zoektocht in de Nederland is voor bedrijven vaak niet succesvol. Wij bieden u in ieder geval snelle hulp. NoordPlus Uitzendbureau is gespecialiseerd in het vinden van arbeidskrachten in Oost-Europa. Wij als wervingsbureau in Oost-Europa, wervingsbureau Polen en wervingsbureau Roemenië , zijn ervaren professionals in personeel vinden en zullen de zoektocht naar heftruckchauffeurs, productieassistenten en magazijnmedewerkers uit Roemenië, Polen en andere landen van u overnemen.

Na het indienen van de functieomschrijving gaan wij direct aan de slag met de werving. Binnen 5 dagen ontvangt u de eerste profielen van geschikte medewerkers. Als personeelsbureau zorgen wij voor een vlotte en stipte aankomst op de werkplek. Zodra de werknemer zijn werkplek bereikt, ondertekent hij zijn arbeidsovereenkomst en kan hij voor onbepaalde tijd in uw bedrijf werken.

Voor elke behoefte de juiste contactpersoon

Of u nu op korte termijn hulp nodig heeft of op lange termijn ondersteuning nodig heeft, wij nemen de zoektocht naar een magazijnmedewerker van u over. U kunt kiezen uit twee verschillende plaatsingsmethodes, flex of vast. Vertrouw op onze uitgebreide service, die wij u aanbieden tegen een aantrekkelijke bemiddelingsvergoeding. Wij zorgen niet alleen voor de selectie van de juiste medewerkers, maar zorgen er ook voor dat zij op tijd bij uw bedrijf arriveren en voorzien zijn van huisvesting. Niets staat dus een competente en snelle hulp in de weg.

We bieden u:

Orderpicker | Heftruckchauffeur | Koeriers | Logistiek medewerker | Magazijnhulp | Inpakker | Productiehulp | Vrachtwagenchauffeur | Nog veel meer

Video afspelen

Veelgestelde vragen

Waarom rekrutering?

Een recruitmentbureau in Oost-Europa bespaart niet alleen tijd, maar biedt ook andere voordelen. Ondanks een tekort aan vakmensen kunnen de juiste medewerkers op het juiste moment beschikbaar worden gesteld. Het wervingsbureau uit Polen of Roemenië neemt de bureaucratische rompslomp over en kan de communicatie overnemen, vooral met werknemers uit het buitenland, en ervoor zorgen dat de werving uit het buitenland soepel verloopt.

Wat is het verschil tussen Oost-Europese recruitment en uitzendwerk?

Terwijl uitzendkrachten permanent in dienst zijn bij een uitzendbureau en alleen worden verhuurd aan een bedrijf in Duitsland of Oostenrijk, gaat het bij rekrutering om het vinden van de juiste kandidaat voor een bedrijf en deze rechtstreeks in het bedrijf aan te nemen. Het nadeel van uitzendwerk is dat een ingehuurde medewerker slechts voor 9 maanden kan worden verhuurd en ongeveer 1,5x-2x duurder is dan een medewerker die via een personeelsbureau is geworven en de werknemer rechtstreeks in het bedrijf is aangenomen.

Werving in Oost-Europa wie betaalt?

De opdrachtgever, dat wil zeggen het bedrijf dat het wervingsbureau inschakelt, draagt ​​de kosten van de plaatsing. Bij NoordPlus betaalt u geen hoge commissies, maar slechts een eenmalige plaatsingsvergoeding, maar alleen als de werving succesvol is.

Wat is een wervingsbureau?

Een personeelsbureau neemt het wervingsproces voor een bedrijf over en gaat op zoek naar geschikte medewerkers. Het bedrijf hoeft dan alleen nog maar te beslissen tussen de voorgestelde aanvragers. Het bedrijf in Duitsland of Oostenrijk heeft het personeel uit Oost-Europa rechtstreeks in dienst. Het wervingsbureau uit Oost-Europa ontvangt een eenmalige wervingsvergoeding.

Hoeveel personeel kan ik bij jullie aanvragen?

U kunt een onbeperkt aantal medewerkers aanvragen.

Wat moet ik doen als mensen niet komen opdagen?

Laat het ons dan direct weten, dan gaan wij er mee aan de slag en zoeken uit wat de reden is.

Spreken de medewerkers Nederlands?

Als deze vereiste voor u belangrijk is, zorgen wij er bij de werving voor dat de flexkrachten een goed niveau Nederlands spreken.

Moet ik een appartement ter beschikking stellen?

Nee, wij zorgen voor accommodatie. Dit kan in de vorm zijn van een gastenkamer, vakantie appartement, hotel of huurwoning.

Moet ik vervoer regelen?

Nee, wij zorgen voor vervoer van en naar de werkplek.

In welke landen werven jullie?

Wij werven in alle Oost-Europese landen van de EU met een focus op Polen en Roemenië.