Werving & selectie

Met werving en selectie door Noordplus laat u de werving, selectie en aanstelling van tijdelijke flexkrachten en vaste aanstellingen door onze specialisten regelen. Wij regelen de selectieprocedure, kandidaat presentatie en tewerkstelling, bovendien beschikken we over uitgebreide wervingskanalen.

Vraag meer informatie aan

Werving & selectie van Oost-Europese flexkrachten

Vind kandidaten in de landbouw, glas- en tuinbouw, productie, logistiek, techniek, industrie en food sector

Werving en selectie van de juiste kandidaten voor uw openstaande vacatures is belangrijk, maar is kostbaar en kost nogal veel tijd. U kunt dit proces van werving en selectie van kandidaten voor uw landbouw, glastuinbouw, techniek, productie, logistiek, industrie of voedselverwerkingsbedrijf ook uitbesteden aan de specialisten van uitzendbureau Noordplus. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met onze werving en selectie dienstverlening? Lees dan verder over onze aanpak in werving, selectie, huisvesting en plaatsing van personeel.

Wat is werving en selectie?

Met werving en selectie door Noordplus laat u de werving, selectie en aanstelling door onze specialisten regelen, via onze wervingskanalen, selectieprocedure, kandidaat presentatie en tewerkstelling.

Het identificeren, selecteren en aantrekken van gekwalificeerde en geschikte kandidaten voor uw agrarisch bedrijf en vacatures is dan onze verantwoordelijkheid zodat u kunt focussen op uw kernactiviteiten.

Werving en selectie betekent dat ons uitzendbureau op zoek gaat naar een kandidaat die vast, tijdelijk, als vakantiekracht of als seizoenswerker in dienst gaat bij uw bedrijf.

Voor de werving en selectie services betaald u vervolgens een vooraf afgesproken bedrag aan een wervings- en selectiekosten.

De voordelen van werving en selectie door ons uitzendbureau

Als agrarisch, productie, logistiek of food bedrijf beschikt u waarschijnlijk niet over een eigen afdeling personeelszaken en heeft u geen fulltime salaris over voor een inhouse recruiter. Het is daarom essentieel om over een betrouwbare partner te beschikken die bekend is in de agrarische sector en waar u de werving en selectie activiteiten van uw bedrijf aan kunt uitbesteden.

De voordelen van het werven en selecteren van personeel door Noordplus hebben we voor u opgesomd maar we lichten dit graag nog even toe.

  • Allereerst bespaard u veel tijd en geld;
  • U heeft geen zorgen over de planning, executie en onderhoud van uw werving en selectie strategie;
  • U hoeft zelf geen medewerkers te werven en kunt daardoor de focus leggen op uw bedrijf;
  • U heeft ieder jaar opnieuw tijdig de bschikking over geschikte medewerkers.

Kortom, een nieuwe medewerker werven en plaatsen is voor onze dagelijkse kost, bovendien zijn wij gespecialiseerd in het werven en selecteren van competente medewerkers die thuishoren in uw sector. Wij beschikken over een database van duizenden Oost-Europese werkkrachten.

Wat mag u verwachten?

Noordplus uitzendbureau is gespecialiseerd in werving, selectie, plaatsing, huisvesting en detachering van agrarisch, logistiek, productie, industrie en voedselverwerking personeel in ieder opleidingsniveau of dienstverband. Als payroll organisatie treden we vaak in de voetsporen van werkgever, we zijn daardoor een allround uitzendbureau die u in alle facetten van personeel voor uw organisatie kunnen helpen. Dit betekent dat wij u ook kunnen helpen met opleiding, begeleiding en ontwikkeling van uw personeel. Wij staan 24 uur, 7 dagen per week klaar om het werktraject van werknemers in goede banen te leiden. Met onze uitzend diensten kiest voor u voor kandidaten en werknemers met vaardigheden die te allen tijde aansluiten op de vraag en werkzaamheden van uw bedrijf.

Als payroll organisatie treden we vaak in de voetsporen van werkgever

Heeft u interesse in de mogelijkheden van werving en selectie door een extern uitzendbureau en wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen? Laat het ons weten of schrijf uw bedrijf direct in!