Vraag meer informatie aan

Projectmanagement

NoordPlus staat klaar om al uw projecten in goede banen te leiden. Wij zorgen voor betrouwbare begeleiding in de uitvoering en supervisie in de agrarische, landbouw, glas- en tuinbouw, techniek, logistiek, retail en food sector.

Vraag meer informatie aan

Projectmanagement voor uw sector

Uitvoering en supervisie in de landbouw, glas- en tuinbouw, productie, logistiek, techniek en food sector

Projectmanagement voor de landbouw, glas- en tuinbouw, techniek, logistiek, retail en food (voedselverwerking) sector is een dagelijkse bezigheid bij Noordplus uitzendbureau. Om het werk van de duizenden medewerkers die dagelijks in de landbouw, glastuinbouw, de voedselverwerkingsfabriek of in de techniek actief zijn in goede banen te leiden, is begeleiding in de uitvoering en supervisie essentieel.

Om opdrachtgevers optimaal te ontlasten van de begeleiding en supervisie op de werkvloer, akker of fabrieksvloer, bieden we bij Noordplus projectmanagement voor een vlot verloop van de noodzakelijke werkzaamheden. Denk daar bij aan het poten van groenten en fruit, de oogst en bijvoorbeeld de voedselverwerking.

Met projectmanagement heeft u helemaal geen omkijken meer naar de uitvoering van het werk op uw bedrijf. De uitzendkrachten of seizoenswerkers zijn voor u geen zorg meer, omdat de professionals van Noordplus garant staan voor het in goede banen leiden van het werk en de begeleiding.

Waarom projectmanagement?

Met projectmanagement voor uw agrarisch, productie, logistiek of food bedrijf kiest u voor ervaren specialisten in het managen van allerlei soorten projecten met betrekking tot de planning, uitvoering, en het management en de uitvoering van werk in de landbouw, glastuinbouw, voedselverwerking, productie, techniek en zelfs de bloementeelt en verwerking. Voor al uw agrarisch, productie en logistiek gerelateerde projecten kunt bij ons terecht.

Hoe ontzorgen wij uw bedrijf?

  • Uitstekende werkplanning
  • Professionele aansturing
  • Begeleiding in taakuitvoering
  • Heldere communicatie
  • Én ervaren uitzendkrachten

Geen project is teveel voor onze projectmanagers. Onze ervaring is in ieder vraagstuk toereikend. Eenvoudig of complex project, wij leiden ieder soort project in goede banen!

Eenvoudig of complex project, wij leiden ieder soort project in goede banen!

projectmanagement agrarische bedrijven in de glastuinbouw, landbouw, techniek en voedselverwerking (food) sector

Met ons projectmanagement laat u uw projecten over aan de specialisten van Noordplus. Wij nemen de uitvoering van werkzaamheden én de supervisie van u over. Zo kunt u focussen op uw core-business en bespaard u tijd en geld.

Interesse in projectmanagement voor uw sector?

Schrijf uw bedrijf in en wij nemen z.s.m. contact met u op!
Inschrijven

Bekijk ook onze andere diensten

Meer weten over onze dienstverlening in personeelsbeheer?

Personeelsbeheer service

Meer weten over onze dienstverlening in payroll?

Payroll service

Meer weten over onze dienstverlening in uitzenden van personeel?

Uitzend service

Meer weten over onze dienstverlening in werving en selectie?

Werving en selectie service