Glas- en tuinbouw

Wij helpen bedrijven in de glas- en tuinbouw met seizoenshulp en tijdelijke werkkrachten wanneer u deze ook maar nodig heeft.

Vraag meer informatie aan

Seizoenarbeiders in de glas- en tuinbow

Seizoensarbeiders voor de glas- en tuinbouw sector

Bij NoordPlus hebben we jarenlange ervaring met de inzet van seizoensarbeiders voor slechts een tijdelijke periode (een seizoen) aan werk. Seizoensarbeiders in de glas- en tuinbouw leveren een belangrijke bijdrage binnen boerenbedrijven en teeltbedrijven omdat een groot deel van de arbeid nog handwerk is. Niet alleen aspergeteeltbedrijven, maar ook veel andere groente- en fruitteeltbedrijven hebben jaarlijks seizoensarbeiders nodig om flexibel in hun seizoensarbeidsbehoefte te kunnen voorzien, afhankelijk van omstandigheden zoals het weer of marktsituaties waar zij geen invloed op hebben. Ook in de wijn- en hopteelt zijn seizoensarbeiders onmisbaar.

Veel seizoenarbeiders komen uit het buitenland. Voor hen is het interessant om hier te werken omdat het Nederlandse loonniveau aanzienlijk hoger ligt dan in de herkomstlanden. Ondanks de aftrek voor de kosten van levensonderhoud is de lange reis naar Nederland voor hen de moeite waard.

NoordPlus Uitzendbureau werkt met seizoenarbeiders uit de volgende landen:

Bulgarije

Oekraïne

Roemenië

Polen

Flexibele personeelsbezetting bij glas- en tuinbouwbedrijven

24/7 flexibiliteit in de personele bezetting bij tuinbouwbedrijven is ons specialisme. Dat doen we bij NoordPlus Uitzendbureau al meer dan 10 jaar. ‘Groen’ is van oorsprong ons domein; de agrarische sector. De (glas)tuinbouw is al jaren ons werkterrein, we kunnen zeggen dat we deze sector door en door kennen. In deze branche kan NoordPlus Uitzendbureau bijna alle functies vervullen. We werken zowel bij hypermoderne grote tuinbouwbedrijven als bij de traditionele familiebedrijven.

Kracht van NoordPlus Uitzendbureau

Wij garanderen kwaliteit door onze mentaliteit. In de context van de tuinbouwsector betekent dit 100% flexibiliteit, inzetbaarheid en 24/7 continuïteit. NoordPlus Uitzendbureau heeft medewerkers die bijvoorbeeld tijdens piekmomenten of productiewerk kunnen worden ingezet.

Gegarandeerd volledige bezetting

We kunnen 90% van alle productiefuncties in de tuinbouw vervullen met ervaren medewerkers! Vaak zijn dit medewerkers die regelmatig terugkeren om voor NoordPlus Uitzendbureau te werken.

De juiste mensen op de juiste plaats

Zoals eerder vermeld, kan NoordPlus Uitzendbureau bijna alle functies in de tuinbouw invullen. Van productiemedewerkers tot allround agrarisch medewerkers. Oogstmedewerkers, bloemsnijders, steksnijders, verwerkers, op potters, gewasbeschermers met spuitlicentie, selectiewerkers, scouters, machineoperators, inpak- en telmachinebedieners, trekkerchauffeurs, enz.

Kies voor een betrouwbare partner voor uw personeelsbehoefte

NoordPlus Uitzendbureau is een gecertificeerde flexpartner, en dat is iets waar we zeer trots op zijn. Zo trots zelfs dat wanneer instanties controles uitvoeren bij onze opdrachtgevers, het NoordPlus Uitzendbureau-logo vaak al voldoende is. We zijn lid van de ABU, voldoen aan de registratieplicht bij de KvK, bezitten onder andere het NEN 4400-1 certificaat (een SNA-keurmerk), en we zijn gecertificeerd voor Flexwonen. Voor meer informatie over onze certificeringen kunt u terecht op deze pagina.

Neem contact op

NoordPlus Uitzendbureau staat klaar om u te ondersteunen bij het vinden van de ideale medewerkers voor uw glas en tuinbouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw specifieke behoeften kunnen invullen en bijdragen aan het succes van uw glas en tuinbouw bedrijf. Wij zijn uw partner in groei en efficiëntie.