Roemeense en Bulgaarse uitzendkrachten

Neem contact op

Heeft u flexibel personeel nodig of wilt u graag meer informatie? Laat het ons weten en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Op zoek naar Roemeense en Bulgaarse uitzendkrachten?

Bent u op zoek naar voordelige arbeid door middel van de inzet van Roemeense en Bulgaarse uitzendkrachten? Dat is nog niet zo gemakkelijk met de huidige vraag naar agrarisch en technisch personeel. Vooral in de land- en tuinbouw is het zoeken naar vaste werknemers die én gekwalificeerd én betaalbaar zijn een enorme uitdaging voor de personeelsafdeling. Bij Noordplus Uitzendbureau zijn we al geruime jaren gespecialiseerd in de werving, selectie en aanstelling van Roemeense en Bulgaarse uitzendkrachten.

Eisen mbt behoud van Roemeense en Bulgaarse uitzendkrachten

Er komen een aantal zaken bij kijken om Roemeense en Bulgaarse arbeiders niet alleen te werven en selecteren, maar ook te behouden voor een langdurige samenwerking. Één van die zaken is de huisvesting, er word door Roemeense en Bulgaarse arbeiders toch wel wat eisen gesteld aan werken in Nederland, zeker met de groeiende economie in Roemenië en Bulgarije. Een goede huisvesting is daarom belangrijk voor het behoud van Roemeense en Bulgaarse uitzendkrachten. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk van makelaars opgebouwd waardoor wij uitstekende huisvesting kunnen bieden. Naast huisvesting is vervoer belangrijk. Bij Noordplus Uitzendbureau werken wij met honderden Bulgaarse en Roemeense uitzendkrachten, om dat in goede banen te leiden vraagt dat nogal wat mankracht. Daarom bent u met ons vaste team van intercedenten en begeleiders zeker van een goed werk traject. Één van de dingen die het werk traject vergemakkelijken is de dagelijkse pickup en dropoff van en naar de werkplek. Dagelijks doen wij dit voor honderden arbeiders, u kunt daardoor rekenen op een geruime on-time capaciteit.

Waarom kiest u voor Roemeense en Bulgaarse uitzendkrachten van Noordplus Uitzendbureau?

  • Wij hebben een netwerk van contacten in een aantal Oost Europese landen waardoor wij continue zowel Bulgaarse als Roemeense werknemers kunnen leveren.
  • Onze werving en selectie procedure gaat hand in hand met een professionele screening waardoor wij altijd betrouwbaar en gekwalificeerd personeel leveren.
  • Met honderden werknemers uit Oost Europa zijn wij het grootste uitzendbureau van Noord-Holland dat gespecialiseerd is in de agrarische, techniek en food sector.
  • Al jaren bieden wij werknemers uit Bulgarije en roemenië met geruime ervaring, een geschikte opleiding en correcte certificaten,
  • Onze werknemers spreken goed Engels en/of eventueel Duits, tenzij de voorkomende werkzaamheden daar geen eisen tegenover stellen. Zo kunt u altijd rekenen op werknemers voor al uw voorkomende werkzaamheden.

Bij Noordplus Uitzendbureau zijn we gespecialiseerd in totale ontzorging van al uw personeelszaken. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op. Als u direct wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, schrijf dan uw bedrijf in.

Vraag meer informatie aan

Neem contact op

NoordPlus Uitzendbureau staat klaar om u te ondersteunen bij het vinden van de Roemeense en bulgaarse medewerkers voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw specifieke behoeften kunnen invullen en bijdragen aan het succes van uw bedrijf. Wij zijn uw partner in groei en efficiëntie.